ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Ingredience:
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).
Aktuality
------------------------------
KAPŘÍ PEČENÁČ
100g 19,90
Info pro zákazníky
============
V říjnu jsme zahájili prodej BAŽANTŮ v peří. Mraž.kuchaný bažant je v prodeji po celý rok.
============
Vraťme se k moudrosti našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme mražené slepice 1. jakosti z českých chovů. Nyní prodáváme dokonce i chlazené.
------------------------------------------------------------------------------------
Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů